Support

Support

Det ska vara enkelt att äga och köra en Ecoglider. Vi har samlat de vanligaste frågorna här i vår FAQ. Under varje produkt kan du hitta manualer, certifikat och körinstruktioner för varje produkt. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss på hej@ecoglider.com

Om du vill besöka oss finns vi i Stockholm och Göteborg. Vänligen kontakta oss på hej@ecoglider.com innan så att vi kan se till att rätt person är på plats för att ge er bästa hjälp.

Service

Vi ger alltid 1 års garanti på alla våra produkter. Generellt för vår service är att vi reparerar alla elektiska fel, motor, batteri, display och kontroller själva i vår egen verkstad. Om det är fel som bromsar, kedja, trampor däck eller liknande så använder vi cykelverkstäder och reparatörer runt om i Sverige för att snabbt och smidigt åtgärda ditt problem. Om du upptäcker ett fabrikationsfel på din produkt så kontaktar du oss snabbast genom att fylla i.

Reservdelar

Vi har mer reservdelar på lager än som visas i shoppen. Om du inte hittar en specifik del som du söker kan du kontakta oss på hej@ecoglider.com Beroende på vilken del som efterfrågas kan vi normal skicka ut produkten inom 3-10 arbetsdagar.